Youth Church in Almere

I just read the following in our local newspaper:

Youth church coming

Eleven young people from Almere are currently starting up a youth church. Named ‘Reload’, from september every month events will be held with music, drama, speeches and meditation. The youngsters think the existing churches are too far from the youth culture.

I am excited because just yesterday and today I was thinking about what could be done in Almere, what I could do with my time… so I guess I will visit the upcoming information night.

Here’s the original in Dutch:

——————————————————————————–

Kerk voor jongeren op komst

Almere – Elf Almeerse jongeren zijn op dit moment bezig met het oprichten van een jongerenkerk. Onder de noemer Reload worden vanaf september één zondag per maand evenementen georganiseerd met muziek, drama, toespraken en tijd voor bezinning. De jongeren vinden dat de bestaande kerken te ver van de belevingswereld van de jongeren af staan.

Lees verder >>>

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.