Buurtborrel geweest
Buurtborrel geweest

Buurtborrel geweest

De buurtborrel was een groot succes! Een opkomst van 80% (=8 van de 10 uitgenodigde buren!), gezellige drukte, en een hele goede sfeer. De meeste buren meldden al bij de deur dat ze het zo’n leuk idee vonden. We hebben een drie-minuten speech gehouden over het waarom van de borrel en het waarom van kerst, en daarbij de Waarom Kerst-CD als presentje aan de buren aangeboden. Ook dat werd erg goed ontvangen. De overbuurman zei me later dat hij zich al afvroeg of we nog wat zouden zeggen over kerst… en inderdaad. Ben blij dat we aan zijn verwachtingen hebben voldaan!

Ook de kerstdienst in Rafael op eerste Kerstdag was erg geslaagd. Vorig jaar was het voor sommigen een beetje teveel van het goede, toen de organisatoren er een soort van verjaardagsfeestje van hadden gemaakt. Op zich niet verkeerd, maar de bijeenkomst van dit jaar was toch wat gepaster. Het was lekker vol, veel gasten en een goede maaltijd na afloop. De rest van de dag was rustig, geen bezoek, geen bloemen. Ons kerstdiner bestond uit pannenkoeken met spek – op speciaal verzoek van de meiden – tijdens de ‘gezellige familiefilm’ Kruimeltje. Kan het huiselijker?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.