Dit hadden we niet gedacht

Tja. ‘Op basis van eerdere ervaringen’ dachten we dat het allemaal wel snel zou gaan. Inmiddels zijn de 40 weken al ruim verstreken, en maken we ons op voor de volgende ronde. Tot gisteren ging het nog wel aardig, maar de rek is er nu wel een beetje uit bij Mira. Het vooruitzicht van een nieuwe week met een dikke buik trok haar niet echt aan, en dus ben ik maar even thuis vandaag; Rosa halen en brengen naar school, boterhammetjes smeren, zorgen voor een beetje rust voor Mira. En ondertussen af en toe de mail checken, een stukje schrijven, een telefoontje plegen… dan komt er van bloggen even wat minder.
Maar goed. We gaan er toch maar van uit dat de baby geboren wordt, en dan maken we het wel weer goed.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.