Tomas!
Tomas!

Tomas!

Hoera, hij is er! Gisteravond om 18.16 is Tomas Pieter de Boer geboren. Met pijn en moeite, dat wel, maar alles is goed. Hij weegt maar liefst 4330 gram. Hij heeft lang op zich laten wachten, maar uiteindelijk ging de bevalling vrij snel: een uurtje of 3. Het is een echte ‘De Boer’, bijna niet te onderscheiden van zijn broer en zussen bij hun geboorte. We zijn supertrots op hem!

Kijk hier snel naar de eerste foto’s! O, en als je hem wilt feliciteren: tomas@boerenroem.nl!

Yes, he is here: Tomas Pieter de Boer! Yesterday evening at 6.16 pm, after a 3-hour home birth (and after a long, long time waiting…), he arrived, 4330 kilograms heavy. He is obviously one of his kind, I wonder if we will be able to distinguish our kids from their baby photos later. Click here for the first pictures! And if you want to congratulate: tomas@boerenroem.nl!

Eén reactie

  1. AJ

    He schatten, wat een heerlijkheid dat jullie deze man mogen ontvangen. Ik ben natuurlijk benieuwd naar de reactie van jullie girls…. Leuke foto’s. Zegen en we hebben contact. Rust lekker uit en geniet van jullie kwintet. Arnaud.
    ps. Mark… hij heeft niet jou wangetjes… nog niet in elk geval 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.