Out of holiday, into retreat
Out of holiday, into retreat

Out of holiday, into retreat

After a Christmas Holiday, it is now time for a retreat… tomorrow I join some 20 other people in a 3-day retreat of prayer and fasting in Doorn (close to our office, actually). It will be my first time of ‘real’ fasting; I have skipped a lunch or two in my life, but never did an intentional fast for spiritual reasons. I’m very curious to what it will bring and how I will survive… but as the flyer said: God is with us to carry us through.

Eén reactie

  1. Hans Pruis

    En? Is het vasten je goed bevallen. Ik merk bij me zelf dat het vasten alszodanig me weinig moeite kost (de eerst keer overigens wel, omdat ik teveel met het vasten zelf bezig was). Vooral de extra tijd en de rust door niet met koffie-, thee- en maatijdtijden rekening te moeten houden vind ik zo plezierig. En misschien maakt het vasten je ook ietsje meer ontvankelijk… Ik heb er deze keer erg van genoten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.