Winterevent in Rotterdam-Delfshaven

“Contact met de mensen uit de wijk, daar draait het allemaal om”

ROTTERDAM – Het stadsteam van Agapè in Rotterdam-Delfshaven organiseert van 27-31 december een Winterevent. Ruim 50 sporters trekken samen met een groep vrijwilligers uit lokale kerken Delfshaven in om met de kerst het goede nieuws te brengen.

Athletes in Action, de sporttak van Agapè, heeft het Winterevent in Delfshaven voorbereid. Activiteiten als sport, spel, een film- en muziekavond, het bezoeken van ouderen of het opknappen van een buurthuis zullen plaatsvinden in de wijken Spangen, Tussendijken en Bospolder.

Blijvend contact
Het Agapè-team wil de wijkbewoners bereiken met het Evangelie en is nu een jaar actief in de stad. Er wordt bewust gekozen om met structurele activiteiten en projecten van clubs en kerken uit Delfshaven samen te werken. Door middel van het Winterevent wil het team de betrokkenen stimuleren de contacten in de wijk blijvend te onderhouden. “Contact met de mensen in de wijk, daar draait het allemaal om,” vertelt Martin Kristelijn, medewerker van Athletes in Action in Rotterdam-Delfshaven.

Harten veranderen
De organisatie vraagt gebed voor het Winterevent. Door de kracht van gebed worden harten van mensen veranderd. Het is mogelijk mee te bidden of een dag mee te draaien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Kristelijn: m.kristelijn@athletesinaction.nl

2 gedachtes over “Winterevent in Rotterdam-Delfshaven

 1. Hey Mark!

  Thanx voor je reactie een poosje geleden op mn log 🙂
  Ik zie dat je het hierboven hebt over ‘een jaar actief in de stad’. Is dat het afgelopen jaar of het komende jaar? Ik woon nu natuurlijk niet voor niets in die wijk.. 😉

  Groetjes!
  Annemieke

 2. Hi Annemieke,

  We zijn al een jaar actief en hopen dat nog vele jaren te zijn 🙂
  Als je het leuk vindt moet je Martin maar eens mailen.

  groet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.