Doe iets goeds, luister muziek!
Doe iets goeds, luister muziek!

Doe iets goeds, luister muziek!

Mijn vriend Teije (a.k.a. de Nederlandse Glen Hansard) is goed bezig. Hij heeft een plaatje gemaakt voor het goede doel: See you in December! De opbrengst hiervan gaat naar stichting Newbornlife.nl, een initiatief van enkele vrouwen in Nederland die iets willen doen voor vrouwen in Afrika, die lijden aan de aandoening VVF. Doordat de bevalling van hun kind niet goed verliep, ontstond een inwendige beschadiging, waardoor ze voortdurend urine verliezen. Als gevolg daarvan worden deze vrouwen uitgestoten door de omgeving en de Afrikaanse maatschappij. Ze horen er niet meer bij.

Dus wil je nog wat goeds doen voor de Kerst – koop dan deze plaat. Je kunt dan later ook nog zeggen: oh, Teije – die ken ik al van voor dat ‘ie beroemd werd!

Luister hieronder, klik op ‘Buy’ of ga direct naar de download-site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.