Maker van strategie en organisatie

Drie jaar geleden werd ik directeur van Ark Mission in Amsterdam. Op dat moment een stichting met twee takken van sport: de uitgeverij Ark Media en de ideële projectenorganisatie (onder de eigen naam Ark Mission). Eind vorig jaar hebben we Ark Media ondergebracht bij Royal Jongbloed, waarmee de krachten werden gebundeld en Ark Media stevig de toekomst in kan.

Ark Mission verhuisde naar Hilversum en richt zich sinds dit jaar volledig op het vertellen van het verhaal van de Bijbel aan kwetsbaren in de samenleving. De kleinere organisatie heeft geen fulltime directeur nodig, en daarom ben ik per 1 september teruggegaan naar een betrokkenheid van één dag per week.

Leidinggeven is een mooi vak, maar diep in mijn hart ben ik ook altijd een beetje adviseur gebleven. Daarom vind ik het erg mooi dat ik in de tijd die vrij is gekomen ga samenwerken met IDD – geeft aandacht, en ga helpen bij het ontwikkelen van strategische en creatieve (communicatie-)oplossingen voor een brede reeks klanten. Op de website sta ik omschreven als ‘maker van strategie en organisatie’ en dat is een prachtige samenvatting van mijn werk bij zowel IDD als Ark Mission.

Wil je met me doorpraten over strategie en organisatie? mark@idd.nu!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.