De bucketlist
De bucketlist

De bucketlist door Jolanda Kromhout

Bucketlist_Cover.inddDe bucketlist (ondertitel: jouw dromen en het avontuur met God) is een boek voor christelijke jongeren tussen de 17 en 25 jaar. De zogenaamde bucketlist is een fenomeen, zeker na de film van een paar jaar terug met Jack Nicholson en Morgan Freeman. Wat wil je nou eigenlijk nog echt gedaan hebben voor je doodgaat? Of, positiever geformuleerd: waar draait het om in jouw leven? Waar droom jij van? En hoe komt dat samen met Gods plan met je leven? Dat is het uitgangspunt van dit boek.

De bucketlist houdt het midden tussen een werkboek en een inspiratieboek. Met bijbelse achtergrond (‘Jezus’ bucketlist’), inspirerende levensverhalen en voorbeelden. Het is lekker gestructureerd zonder dat je het gevoel hebt dat je een cursus doet. En door het hele boek heen is er heel veel ruimte om zelf te schrijven en noteren.

Het is prachtig vormgegeven door Marcel Flier, waardoor je echt zin krijgt om hiermee aan de slag te gaan en kost slechts 14,99. Ik vind het een aanrader voor jongeren die echt wat met hun leven willen gaan doen. En wie wil dat nou niet?

Bestellen: http://www.arkmedia.nl/kromhout-jolanda/de-bucketlist.html

 


Genre: Geloofsopbouw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.