Algemene voorwaarden en verzend- en retourbeleid

Algemene voorwaarden en verzend- en retourbeleid

De verkoop via deze website wordt verzorgd door
Mark de Boer Advies
Okkistraat 9
1336KT Almere

KVK nummer 72440406

BTW-nummer NL001960294B78

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De bij de producten vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden getoond op de bestelpagina.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een boek retour wilt sturen. U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel verzendkosten en de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,00 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de onbeschadigde staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@markdeboeradvies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@markdeboeradvies.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Algemene voorwaarden

Op aankopen via deze site zijn algemene voorwaarden (pdf) van toepassing.