Levensbepalend

Een paar weken geleden mocht ik aanschuiven bij Elsbeth Gruteke in de podcast ‘Levensbepalend’. Het werd een mooi gesprek waarin we in zevenmijlslaarzen door mijn leven liepen. Met nog immer nodige Almere-promotie, een inkijkje in de kerk zonder naam en de vraag waarom Mira en ik zo’n goed team zijn…

Beluister de podcast zelf:

#6 – Mark de Boer; over het verlies van een kindje, een ongeplande carrièreswitch en zijn overspannenheid (S02) Het Ene Moment

In deze aflevering van Levensbepalend gaat Elsbeth Gruteke in gesprek met Mark de Boer. Hoewel hij een mooie carrière had in de wereld van het grote geld, besloot hij na het volgen van een Bijbelschool het roer om te gooien. Hij kwam terecht bij een missionaire organisatie Agapè, waar hij zelfs directeur werd. In die positie liep hij echter vast en raakte hij overspannen. Uiteindelijk kwam hij er weer bovenop en leerde daarbij belangrijke lessen over zichzelf. Daar heeft hij veel aan nu hij leidinggeeft aan de Rafaël-gemeente in Almere. Dat doet hij samen met zijn vrouw Mira, met wie hij – mede dankzij een afschuwelijke gebeurtenis – een fantastisch team vormt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.