Over mij

Mark de BoerIk ben Mark de Boer, getrouwd met Mira en vader van Rosa, Sara en Tomas. Sinds 1 september 2015 ben ik directeur bij Ark Mission (waar uitgeverij Ark Media onderdeel van is) in Amsterdam. Van 2007 tot mei 2015 heb ik leiding mogen geven aan Agapè, een missionaire organisatie met 85 medewerkers gevestigd in Amersfoort. Ik schrijf, (s)preek, fotografeer, maak af en toe gedichten en ben bestuurlijk actief (Christenunie, GAiN, Building People Bringing Life).

Observeren en analyseren is deel van mijn leven. Op deze site vind je daar een klein stukje van terug, al sinds 2003. Niet alles – soms ontbreekt het gewoon aan de tijd om vast te leggen wat er gebeurt. Ook is in de loop van de tijd de functie van de site veranderd, vooral als gevolg van de social media. Daardoor zijn de recente stukken wat meer beschouwend en opiniërend dan de vroegere.

Mijn interesses zijn vooral gelegen op het raakvlak van God, kerk en maatschappij. Daaronder ligt een dieper verhaal van geloof, persoonlijkheid, drijfveren en achtergrond. Dat verhaal kun je lezen op mystory.me. De ondertitel op deze site laat daar ook iets van zien: ‘learning the unforced rhythms of grace’ gaat over de zoektocht naar een leven vanuit ontspannenheid, rust en vertrouwen op God. Hoe ouder ik word, hoe meer ik ontdek dat dat niet vanzelf gaat – maar ook: hoe meer ik ontdek dat dat de moeite waard is. Laat me weten als het je aanspreekt!

Wil je me eens spreken of horen spreken? Maak dan gebruik van onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.