Over mij

Maker van strategie en organisatie

Ik ben Mark de Boer, getrouwd met Mira en vader van Rosa, Sara en Tomas. Ooit studeerde ik af als bedrijfskundig econoom en werkte als organisatieadviseur in het bedrijfsleven, tot ik in 2004 de overstap maakte naar missionaire organisatie Agapè en sindsdien is het christelijk-maatschappelijk ‘erf’ mijn werkterrein.

Van 2015 tot 2020 gaf ik leiding aan Ark Mission, en sinds 2018 werk ik als zelfstandig adviseur, interimmanager en projectleider.

En last but not least zijn Mira en ik sinds begin 2019 voorgangers (parttime) van onze kleine maar fijne kerk Rafael Almere.

Maker van gedichten, foto’s en preken

Behalve deze activiteiten maak ik deel uit van het Landelijk Bestuur van de Christenunie en schrijf, spreek, dicht en fotografeer in de tijd die dan nog overblijft. Als je wat op deze site rondneust kom je dat allemaal tegen. Want: observeren en analyseren is deel van mijn leven, al sinds 2003 via deze site. In de loop van de tijd is de functie van de site wel wat veranderd, vooral als gevolg van de social media. Daardoor zijn er wat minder updates en zijn de recente stukken wat meer beschouwend en opiniërend dan de vroegere.

Mijn interesses zijn vooral gelegen op het raakvlak van God, kerk en maatschappij. Daaronder ligt een dieper verhaal van geloof, persoonlijkheid, drijfveren en achtergrond. Een stukje van dat verhaal kun je lezen op mystory.me. De ondertitel op deze site laat daar ook iets van zien: ‘learning the unforced rhythms of grace’ gaat over de zoektocht naar een leven vanuit ontspannenheid, rust en vertrouwen op God. Hoe ouder ik word, hoe meer ik ontdek dat dat niet vanzelf gaat – maar ook: hoe meer ik ontdek dat dat de moeite waard is. Laat me weten als het je aanspreekt!

Wil je me eens spreken of horen spreken? Maak dan gebruik van onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met je op.

O, en kijk ook eens op de site van Mira. Die schrijft en spreekt ook!